• Ayah Pin Guna Facebook Utk Hina Islam..... Mana majlis Agama ???


 • Ayah Pin guna facebook hina Nabi

  oleh ali :

  Salam satu Malaysia. Sekarang Ayah Pin guno facebook hina Islam. Jadi kepada NGO-NGO yang rajin buat report Polis sila laporkan aktiviti terkini Ayah Pin. Jangan jadi NGO yang double standard. Kepada satu-satunya pejuang Islam dalam Malaysia ni, Yb Zulkifli Nordin, apa lagi tunggu. Takkan dengan Ayah Pin pun kau takut. Jangan pandai menggelar orang lain sebagai budak hingusan. Den nak tengok setakat mano keberanian kau melawan Ayah Pin laknatullah ni.

  Wajah laknatullah, Ayah Pin

  Click for enlarge. Ayah Pin dengan kurang ajarnya menghina Nabi Muhammad S.A.W di wall facebooknya. Jangan dibiarkan si mangkuk ni hidup!

  Surat keluar Islam

  Di facebook Ayah Pin juga ada disertakan sijil surat dia keluar Islam. Woi MANGKUK !! itu bukan lesen untuk kau menghina agama dan Nabi den. Korang kalau jumpo Ayah Pin nih, den mintak tolong sangatlah kek korang supaya korang tamatkan je riwayat orang tuo jahanam ni. Den kalau kayo den memang bikin reward untuk sesapo yang berjaya tamatkan riwayat Ayah Pin nih. Tetapi kepado sapo yang berjayo bunuh si laknat ni, korang claim reward kek Allah la yo.

  Click for enlarge. Sijil murtad Ayah Pin di facebook si laknat Ayah Pin

  Alamat facebook

  Klik link ini untuk terus ke alamat facebook Ayah Pin laknatullah. Ini den salin balik apo yang si laknat ni tulis kat wall facebooknya.

  1] Hukum boleh bernikah dgn kanak-kanak adalah hukum jahiliyah yg Muhammad bawa masuk dlm Islam. Berkata Al-Mutawaffi dlm kitabnya Al-Mujabbar: Brgsiapa berhukum pd zmn jahiliyah dan Islam redo dgn hukum itu maka jadilah ia HUKUM ISLAM. Hukum Islam memang tidak bertamadun membenarkan kanak-kanak kecil menikah, rendah tamadun mcm jahiliya

  2] Berita di Klantan budak 10 tahun dikahwinkan. Tok ayah x terkejut kerana Muhammad kawin dgn Aisyah pd umur aisyah 6 tahun dan menggaulinya pd usia 9 tahun. Bygkn lelaki berusia 50 tahun mlakukn seks dgn budak 9 thun. Sgt tidak brmoral nabi umat Islam ini. Inilah bukti rendahnya moral Islam yg diajar oleh Muhammad. Tinggalkan agama tidak brtamadun ini!

  Laknat ALLAH kepada Ayah Pin !!!

2 comments:

 1. baginda® says:

  salam bro pinjam gambar ayah pin ek.. kehkekeh..

 1. 2`OnE RfiQ says:

  mana Jabatan AGAMA Islam???

  Mana JAWI, ke dah d Melayukan...??

  Mana puak2 UMNO, Ibrahim Ali dll

Leave a Reply

PERTANYAAN DAN PERBUALAN

VIDEO KAITAN

Photos

JARINGAN MAKLUMAT