• PENGERUSI MAMPAT MEMBUAT LAPORAN POLIS

  Insyallah, pada hari Khamis 12/02/09, ini jam 11.00 pagi, Cikgu Mohamad Fauzi Bin Hj ABu Samah akan membuat satu laporan Polis berkaitan surat yang diperolehi oleh MAMPAT berkaitan dengan Salah Laku Dato' NC Universiti Darul Iman Malaysia(UDM). @ tujuan laporan dibuat iaitu ;

  1. Sekiranya Laporan itu benar, MAMPAT meminta pihak yang berwajib seperti Polis ataupun SPRM untuk melakukan penyiasatan yang cepat dan segera.

  2. Sekiranya laporan itu tidak benar, MAMPAT meminta pihak Dato' NC dan UDM membuat penjelasan dangan segera supa perkara itu tidak menyebabkan kecelaruan di dalam kampus UDM.

  Bersama ini dilampirkan salinan report MAMPAT...
  LAPORAN POLIS
  Pembuat Report : MOHAMAD FAUZI BIN ABU SAMAH
  No . K/P : 721015-04-5069
  Alamat : KAMPUNG GONG BADAK, 21300 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU, DARUL IMAN.
  No. Tel : : 013-9238685
  Laporan
  Pada 24/02/2009 ketika memasuki Pejabat saya di Taman Desa Pusu 3, saya melihat terdapat satu sampul surat bertutup diselitkan di pinta masuk pejabat. Apabila membukanya saya dapati terdapat satu salinan 3 helai surat di tujukan kepada Pengerusi Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (MAMPAT).
  Surat yang diterima oleh MAMPAT adalah berkaitan “Luahan Hati Kakitangan UDM Terhadap Salah Laku Pihak Pengurusan UDM”.
  Pada 25/02/09 ketika membuka email peribadi, saya sekali lagi menerima email daripada individu yang tidak dikenali yang menggunakan “nick name” Jonnnnyyy09 yang menghantar surat yang sama dalam bentuk “soft copy”. Merasakan ianya mungkin penting, saya mengambil keputusan memaparkannya di dalam blog MAMPAT di alamat www.mampat.blogspot.com Bersama ini disertakan surat yang kami terima.
  Tujuan MAMPAT membuat Laporan Polis adalah untuk meminta sekiranya Laporan itu benar, MAMPAT meminta Polis dan SPRM untuk menyiasat dengan mendalam dan memperbetulkan serta memperbaiki keadaan yang berlaku di UDM. Sekiranya Laporan itu tidak benar, adalah diharapkan Dato’ NC UDM dapat membersihkan nama beliau dan UDM dan memperjelaskan keadaan dan kedudukan sebenar.
  Sekira perkara di atas tidak di ambil tindakan saya bimbang kakitangan UDM akan menjadi hilang hormat kepada Pentadbiran terutama kepada Dato’ NC.

  Sekian sahaja report saya.
  Mohamad Fauzi Abu Samah
  721015-04-5069

  Wassalam.

0 comments:

Leave a Reply

PERTANYAAN DAN PERBUALAN

VIDEO KAITAN

Photos

JARINGAN MAKLUMAT