• Apa Cerita ni ??? Untuk Kepentingan Negara.... Tolong Tegakkan Keadilan.... Peguam Negara Perlu DIsiasat SPRM ....    Persoalan yang terbuku di benak saya adalah kenapa Peguam Negara membuat permohonan untuk membantah utk minta Razak Baginda dibicarakan semula.... Kenapa ? Apa fungsi Peguam Negara.... Mempertahankan orang yang bersalah atau mendakwa orang yang bersalah...Apa fungsi Peguam Negara ??? Yang menjadi pelek.... apa fungsi Peguam Negara....??? Mendakwa atau mempertahankan ??? Kenapa agaknya...??

    SHAH ALAM 2 Mac - Bantahan awal Peguam Negara berhubung permohonan peguam pemerhati keluarga wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu bagi mendapatkan kebenaran untuk merayu atas keputusan pihak responden yang tidak mengemukakan rayuan terhadap pembebasan penganalisis politik, Abdul Razak Abdullah Baginda akan didengar Mahkamah Tinggi pada 16 Jun depan.
    Hakim Datuk Noraini Abdul Rahman menetapkan tarikh tersebut selepas peguam Karpal Singh yang mewakili pemohon dan Peguam Kanan Persekutuan, Datuk Kamaluddin Md. Said bagi pihak responden serta peguam pemerhati bagi Abdul Razak, Wong Kian Kheong masuk ke dalam kamar beliau. - Utusan

0 comments:

Leave a Reply

PERTANYAAN DAN PERBUALAN

VIDEO KAITAN

Photos

JARINGAN MAKLUMAT