• TAHNIAH DAN TERIMA KASIH

  MAMPAT mengucapkan tahniah kepadea semua tenaga kerja yang telah menjayakan Kempen Rayuan Gaza, Palestin : Bantulah Mereka. Rancangan awal untuk mengadakan di Padang Astaka, Dungun telah terpaksa dipindahkan ke Surau Tuan Guru Hj Zainal Abidin.Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar dan baik. Terima kasih yang tidah terhingga kepada Tuan Imam dan semua Jawatankuasa Surau yang telah mengizinkan MAMPAT untuk terus melaksanakan program di perkarangan surau setelah "dihambat keluar" oleh Majlis Perbandaran Dungun walaupun pada asalnya kelulusan telah pun diberikan. Insyallah, pihak kami akan menulis kronologi program kami di lain masa.... dah malam dah ni.... jam dah menunjukkan pukul 3.08 pagi.

  Apa-apa pun terima kasih sekali lagi kepada semua orang Dungun. Kutipan yang diperolehi pada malam ini adalah kira-kira RM 26 K dan kutipan keseluruhan adalah RM 132 K. Ini bermakna, target asal Rayuan Gaza, Palestin untuk mendapat kutipan sebanyak RM 200 K hampir menjadi kenyataan.

1 comments:

 1. Fahmie says:

  Tahniah MAMPAT & Rakyat Terengganu diatas keprihatinan terhadap Umat Islam Palestin. Semoga usaha yang kalian lakukan dapat menjadi saksi dihadapan Allah kelak bukti cintanya kalian terhadap saudara seagama.

  Tahniah! Tahniah!! Tahniah!!!

  p/s: dimana saya boleh dapatkan mafela palestin tersebut? sudah lama saya cari.

  fahmie.alias@gmail.com

Leave a Reply

PERTANYAAN DAN PERBUALAN

VIDEO KAITAN

Photos

JARINGAN MAKLUMAT