• RM1 untuk Royalti Minyak

    24 Mei 2008; Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (MAMPAT ) melancarkan Kempen RM 1 = RM ( Royalti Minyak ). RM 1 adalah gambaran orang yang menyokong Kempen MAMPAT untuk mendapatkan kembali Royalti Petroleum untuk Rakyat Terengganu.

    MAMPAT menyeru kepada semua untuk menjayakan Kempen RM 1. Mungkin bagi anda semua .... apalah ertinya RM 1 kerana RM 1 tiada nilainya... namun bagi MAMPAT RM 1 adalah simbolik kepad kejayaan MAMPAT mendapatkan sokongan di mana setiap RM 1 adalah mewakili 1 orang rakyat yang menyokong perjuangan ini. MAMPAT juga menyeru kepada semua penyokong dan pendokong Pakatan Rakyat untuk menyahut Kempen RM 1 yang mampat anjurkan.

    Segala sumbangan bolehlah disalurkan melalui akaun MAMPAT samada di Bank Islam dengan no akaun 13017010811347 atau secara May Bank 2 U di Maybank dengan no akaun 163064135573.

    Mampat juga menyeru kepada semua bloggers yang budiman utk memasukkan seruan Kempen MAMPAT ke dalam mana-mana blogs @ webs yang boleh menyebabkan rakyat menyumbang kepada tabung MAMPAT. Sekian Terima kasih....

0 comments:

Leave a Reply

PERTANYAAN DAN PERBUALAN

VIDEO KAITAN

Photos

JARINGAN MAKLUMAT